Klub slovenských turistov Žochár Topoľčany

KST Žochár Topoľčany

Turistický klub priateľov prírody, cyklistiky, lyžovania. Každý je vítaný.

Tlačivo pre 2% dane pre KST Žochár Topoľčany (2023).

Mikuláš v Bojnej

Dátum konania: 9. 12. 2012.

Trasa: V okolí Bojnej (5 km).

Oficiálny zraz sme dali na 10:45. Predpokladám, že do jedenástej sa budú ľudia zbierať, takže ak prídete medzi 10:45 a 11:00 bude to v pohode. Len by som Vás chcela poprosiť o približný počet detí, aby sme mohli nachystať špekačky a medaily. Deti totiž pri štarte dostanú medailu - naše budú mať jednu farbu, vaše inú. To aby potom Mikuláš vedel, z ktorého vreca má vyťahovať darček (nechcem to tam nahlas vykrikovať že tieto deti sú z domova a preto majú iné balíčky).
Balíčky, ktoré im donesiete, môžete vyložiť rovno na Babici, aby ste ich nemuseli ťahať lesom.
Čo sa týka občerstvenia, bude pre všetky deti opekačka na konci cesty lesom a na Babici budú pripravené chlebíky a čaj. Na Babici bude aj krátka diskotéka so súťažami, aj tam ešte dostanú nejaké sladkosti, ktoré si vysúťažia.
Všetko dokopy to bude trvať cca do 16:00. Budúci  týždeň by malo mrznúť a možno aj nasneží, tak dúfam, že nám to vyjde. V prípade nepriaznivého počasia je pripravený program na Babici, ale tam namiesto 2 - 2,5 hodinovej cesty lesom s opekačkou počítame cca 1 hodinu program vonku pod prístreškami a potom cca 2 hodiny Mikuláš s diskotékou a súťažami.
Tešíme sa na Vás

Toľko od usporiadateľov. Z Topoľčian bude odchod o 10,15 od autobusovej stanice v Topoľčanoch. Kto sa chce zúčastniť s deťmi alebo vnukmi, nech to čím skôr oznámi na 0905 609 385, kvôli doprave.