Klub slovenských turistov Žochár Topoľčany

KST Žochár Topoľčany

Turistický klub priateľov prírody, cyklistiky, lyžovania. Každý je vítaný.

Tlačivo pre 2% dane pre KST Žochár Topoľčany (2024).

2% pre KST Žochár (2024)

Komu darovať dve % z dane v roku 2024? Aktívnej komunite turistov z Topoľčian. Pozrite si náš program a určite si niečo vyberiete :)

Tlačivo nájdete tu: Darovanie 2% dane pre KST Žochár Topoľčany (2024).pdf.

Ak sa vám nezobrazuje dobre tlačivo, môžete pozrieť na stránku: https://rozhodni.sk/poukazatel/tlaciva-na-poukazanie-2-z-dane/ a vyplniť ho podľa údajov zo stránky Kontakt na KST Žochár Topoľčany.

Prečo nám venovať 2%?

Rok 2023 bol pre náš klub veľmi úspešný. Zorganizovali sme mnohé jednodenné, ale aj viacdňové podujatia. Našej najnavštevovanejšie podujatia sú Výstup na Veľký Tribeč spolu so slávením svätej omše na vrchole. Bol to jubilejný ročník, a spomenuli sme si na každého kňaza a na mnohých, ktorí nám pomáhali. Pre nich sme pripravili Pamätné medajly. Druhým najpopulárnejším podujatím sú Vianoce na Panskej javorine. Najoblúbenejší zahraničný výlet je jednoznačne Chorvátsko na bicykly. Kde si každí môže jazdiť, plávať, opaľovať sa koľko len vládze. Viac o uskutočnených podujatiach si môžete prečítať: Kronika za rok 2023,

V roku 2024 plánujeme:

  1. zorganizovať ešte viac rôznych výletov, pešo, bycikel, či voda: Plán na 2024Podrobnosti k niektorým viacdňovým výletom.
  2. zorganizovať školenie Základy VhT - zima 2024 (to sme už medzičasom aj stihli),
  3. zorganizovať Letný turistický zraz regiónu Topoľčian, toto podujatie zastrešuje partnerská organizácia Regiónalna rada Klubu Slovenských Turistov Topoľčany, ktorá aj požiadala o dotáciu Nitriansky samosprávny kraj,
  4. ďalším naším plánom je "postavenie", či skôr umiestnenie Symbolického cintorína v pohorí Tribeč - plánovaná lokalita je Velčická brána, chceme mať pietne miesto pre všetkých, ktorí či už zahynuli priamo na Tribeči alebo boli s týmto miestom hlboko spojení.

Ďakujeme.