Klub slovenských turistov Žochár Topoľčany

KST Žochár Topoľčany

Turistický klub priateľov prírody, cyklistiky, lyžovania. Každý je vítaný.

Tlačivo pre 2% dane pre KST Žochár Topoľčany (2024).

Ako sa stať členom (2022)?

Turistický Klub Slovenských Turistov Žochár Topoľčany je otvorený všetkým. Každý kto chce sa môže stať členom klubu. Členom klubu sa zároveň stávate členom celoslovenského Klubu slovenských turistov.

Priatelia, tento rok sa znovu nestretneme na našej členskej schôdzi. Preto Vás prosím, kto chce byť i naďalej našim členom, nech si zakúpi členskú známku. Minulý rok nebol veľmi prajný na stretávanie sa na spoločných akciách. Veľa z Vás chodilo do prírody individuálne a či v menších skupinách. Našli sa aj takí, ktorí sa obmedzili v pohybe. Chcem osloviť hlavne tých, ktorí neboli s nami ani raz. Verím, že v tomto roku sa stretneme a budete môcť zažiť krásny pocit z pohybu v príde a aj spoločenstvo spriaznených duší.

Členské sa oproti minulému roku zvýšilo. Je to hlavne dôsledkom inflácie. Iste sú Vám známe výhody z členstva. Aspoň tie hlavné. Poistenie na horách, zľavy na chatách Klubu slovenských turistov, zľavy vo vybraných obchodoch. Ak ste aktívni, peniaze sa vám vrátia cez poskytnuté zľavy. Zadarmo dostanete spoločnosť ľudí, ktorí sú dobrosrdeční, ochotní pomôcť, dobre pečúci rôzne dobroty. Okrem toho vám k členskej známke pribalíme dve drobnosti ako naše poďakovanie za vašu vernosť

Pre potreby poisťovne, na základe Zákona o športe a aby sme vám mohli vypísať preukaz, vás prosíme o vaše osobné údaje:

Členské sa platí za tzv. turistický rok/sezónu a to je od 1. 4. do 31. 3. budúceho roku. Ak zaplatíte aj neskôr, členské bude vždy platiť len do najbližšieho 31. 3.!

Členské na rok 2022 (platí od 1. 4. 2022 do 31. 3. 2023):

Číslo účtu: SK22 7500 0000 0040 2087 7115

Platba cez účet. Je to transparentné, neomylné. Členské prosím uhradiť najneskôr do 15.2.2022. Kto zaplatí do tohto termínu, má garanciu, že bude poistený od 1.4. 2022 do 31.3.2023. Kto zaplatí neskôr, známku dostane neskôr a aj poistený bude neskôr.