Klub slovenských turistov Žochár Topoľčany
KST Žochár Topoľčany
Turistický klub priateľov prírody, cyklistiky, lyžovania. Každý je vítaný.
Tlačivo pre 2% dane pre KST Žochár Topoľčany (2024).
Recept na hutný a zároveň chutný koláč od Janky Rybnikárovej, ktorý mal premiéru na vrchu Žibrica.
Grankové cesto:
Tvarohový krém:
Grankové cesto: vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, mlieko, múku, v ktorej najprv zamiešame prášok do pečiva a granko. Poriadne zamiešame. 3/4 cesta vylejeme a rozotrieme na vymazaný a múkou vysypaný plech.
Tvarohový krém: všetky suroviny vymiešame. Krém nalejeme na cesto, ktoré je už na plechu. Na tvarohový krém vylejeme grankové cesto, ktoré nám zostalo. Pečieme v predhriatej rúre 35min. na 175°C. Po upečení necháme vychladnúť. Kto chce môže pocukrovať.
Dobrú chuť.